Martinique

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Martinique

Nekretnina na prodaju u Martinique

Martinique je gorak otok Kariba koji je dio Malog Antila arhipelaga. Pripadajući Francuskoj, njezinu kulturu karakterizira posebna mješavina utjecaja francuskih i zapadnih Indija. Njegov najveći grad i glavni grad je Fort-de-France. Martinique se nalazi na Karibima manje Antili zapada.

Otok ima prekrasnu književnu tradiciju, glazbeni i gastronomski, svake godine uključuje mnoge strance zbog svojih uzvišenih plaža i kulturnih raskrižja.

Mnogi su oni koji se žele smiriti, živjeti i raditi na Karibima, za građane Europe, Martinique je očito jedna od najpoželjnijih destinacija.

Najbolji gradovi koji traže nekretninu za prodaju u Martinique su: glavni grad, Le Carbet i Saint-Pierre.

Ako tražite nekretninu za prodaju u Martiniqueu, na mirnom mjestu možete se odlučiti za Le Carbet.

Le Carbet je grad koji se nalazi između Fort-de-Francea i Saint-Pierre, oprana vodama Karibskog mora, u podnožju planine Pelée koja je aktivni vulkan. Ima oko 3.700 stanovnika koji se zove "carbetianos". Ime je dobio od rijeke Carbet, jer ovdje se susreće s usta.

Ako želite nekretninu za prodaju u Martinique i trebate mjesto s povijesnom dušom, možete odabrati Saint Pierre.

Grad Saint Pierre nalazi se na obali Karipske, sjeverozapadno od otoka Martinique. Osnovan je 1635. godine Pierre Belain d'Esnambuc i postao je glavni grad Martinique, sve do 1902. godine uništio je uništavajuću vulkansku erupciju Montaña Peléea, pokopana pod lavom i izginula 30.000 stanovnika. Grad je do tada imao dobru graditeljsku baštinu kolonijalnog stila, zbog čega je nadimak "mali Pariz Antilija"; sada se zove "Pompei dvadesetog stoljeća".

Ako ste zainteresirani za prodaju nekretnina u Martinique možete birati između različitih vrsta.

Nekretnine za prodaju u Martinique danas su obično velike obnovljene kolonijalne kuće koje imaju impresivne vrtove.

  •  
    Selimo se na Martinik. Izaslanstvo i živi na Martiniku

        Dolazi ljeto i imamo veliko iznenađenje za vas. Dopustit ćemo vam da radikalno promijenite svoj život, uz jednostavnu kartu u jednom smjeru do jedne od najljepših karipskih destinacija na svijetu. U srcu Karipskog arhipelaga, u stvari, postoje otoci koji su domaćini jedinstvenim i bogatim ...

Karta, kretanje cijena i statistike

Povezano Nekretnine

Villa F4 tipa hacienda na parceli od 602 m2 s prekrasnim pogledom na Karibi more i oguljene planine. Opremljena je u prizemlju unutarnjeg bazena okruž...
Karta, kretanje cijena i statistike
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB